Voice Over met eigen studio

Kasper Kooij Voice Over met eigen studioIn mijn eigen studio ben ik alle gemakken voorzien om voice overs op te nemen. Het is een professionele opnamestudio met geluidsdichte spreekcel. Voor de kenners, ik maak gebruik van een Neumann-microfoon, de TLM 103.

Via mijn beveiligde server kan ik je snel van audio voorzien.  In allerlei formaten, zoals WAV, MP3, etc. De bestanden blijven minimaal een jaar op mijn server beschikbaar. Je krijgt altijd twee versies van de opnamesessie

  • Een ‘kale’ opname, rechtstreeks uit mijn microfoon. Onbewerkt en zuivere opname, zodat je er alle kanten mee op kunt.
    Voorbeeld:
  • Een afgemixte versie met fijne processing. Die is eigenlijk kant en klaar.
    Voorbeeld

Wil je weten hoe jouw productie zou kunnen klinken met mij als stemacteur vanuit mijn studio? Je kunt me altijd een paar zinnen mailen, zodat je het kunt horen. Lees hier meer over mijn Gratis Demo Service.

Verbinding met studio

Ik maak gebruik van Source-connect. Een audioverbinding via internet. Je kunt ook meeluisteren via Skype en telefoon, om eventueel ook regie-aanwijzingen aan me door te geven.
In mijn spreekcel heb ik ook een monitor staan, zodat ik ook met beeld kan inlezen, voor het geval dat nodig is qua timing.

Gratis studiotijd

Niet geheel onbelangrijk: opname in mijn studio is gratis en hoort bij de service van mij als voice over.

En oh ja… Als ik niet in de buurt ben van mijn studio, dan heb ik altijd mijn portable opnameset bij me. Zo kan ik je altijd en snel van dienst zijn. Tijdje terug heb ik een commercial voor Radio 10 en 100%NL opgenomen op een parkeerterrein in Willemstad, Curaçao. Die commercial draait nog steeds!

Beluister mijn demo’s

Informatief

Zakelijk

Commercieel

Of dit allemaal in 30 seconden