FAQ – Veelgestelde vragen

Wat kost een voice over / stemacteur?FAQ: Wat kost een voice over / stemacteur?
De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals lengte en waar het precies voor is. Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven. Of bekijk ze zelf, als je me online boekt.

 

FAQ: Hoe snel lever je audio?
Heel snel. Ik ben fulltime Voice Over. Daarom lever ik binnen 12 uur, in de meeste gevallen (95 %) zelfs binnen 3 uur vanuit mijn eigen studio. Zodra je tekst klaar is en die naar me opstuurt, kan ik je exact vertellen wanneer de audio klaar is.

 

FAQ: En wat als het nog sneller moet?
Dan moet je me even bellen op 06-26042300. Via deze speciale Voice Over Spoedlijn kan ik je altijd helpen.
Ik beschik bovendien over een mobiele opnameset, zodat ik overal ter wereld voice overs kan opnemen.

 

FAQ: Maar hoe klinkt dat dan?
Professioneel, betrouwbaar, wervend  enthousiast. Je kunt voorbeelden beluisteren van mijn stem. Nog makkelijker is om gebruik te maken van mijn Gratis Demo Service. Ik spreek dan een paar zinnen van je tekst in, zodat je er meer feeling mee krijgt.

 

FAQ: Hoe lever je de audio aan?
De audio lever ik aan via mijn eigen veilige server in elk gewenst format (zoals wav, mp3, etc). De files blijven een jaar beschikbaar op de server. Ik lever mijn stem zowel ‘kaal’ aan als met een fijne processing vanuit mijn eigen professionele studio.

 

FAQ: Wat kan je zoal inspreken?
Nou, bijna alles! Mijn stem hoor je in commercials en bedrijfsfilms. Maar ook bijvoorbeeld aan de telefoon als stem voor telefoonrespons, in het theater, als stationvoice op de radio, in de winkel als instore-stem, of als typetje of als stem die je uitleg hoe een dienst of product werkt. Ach, je kunt het zo gek niet bedenken of ik spreek het voor je in.

 

Voice Over Kasper KooijFAQ: Hoe kan ik je de tekst voor de voice over opsturen?
Door me te mailen: mail@voiceoverstem.com. Je kunt ook het script indienen via mijn website. Klik daarvoor hier. Via dit handig formulier kan je ook meteen aangeven waar het voor is en hoe je wilt dat de tekst gaat klinken.

 

FAQ: Kan ik aanwezig zijn bij de opname in jouw studio?
Ja, dat kan. De koffie staat klaar!
Maar je kunt trouwens ook zelf koffie zetten en eenvoudig via Skype meekijken of via de telefoon meeluisteren. Ook heb ik Source-Connect.

 

FAQ: Kan jij ook naar een andere studio komen?
Zeker. Doe ik graag zelfs. Ik ben in het bezit van rijbewijs en auto, dus ik kan ook snel schakelen mocht het nodig zijn.
Goed om te weten: ik reken € 0,19 per kilometer aan reiskosten.

 

1449168800_Radio-4FAQ: Kan jij ook complete producties leveren, zoals radiocommercials en video?
Ja, radiocommercials maak ik zelf ook geregeld. Meer daarover kan je vinden op RadioSpotjes.com. Wat betreft producties met beeld kan ik je in contact brengen met geweldige filmmakers.

 

FAQ: Hoe gaat de betaling?
Heel simpel, als jij tevreden bent, krijg je van mij een factuur. Bij de factuur stuur ik je een betaallink. Daarmee kan je eenvoudig betalen met bijvoorbeeld iDeal of PayPal. ‘Ouderwets’ overmaken kan natuurlijk ook nog steeds.

Heb je een andere vraag?

Bel me dan gerust!

Beluister mijn demo’s

Informatief

Zakelijk

Commercieel

Of dit allemaal in 30 seconden